Truita de patates i ceba
Ingredients per a una truita per unes quatre persones.
- Cinc o sis patates
- Una ceba
- Oli d'oliva
- cinc ous
- sal
Elaboració:
- Netegem les patates, les pelem i les tallem a rodanxes. Fem el mateix amb la ceba.
- Posem dos dits d'oli a la paella, fregim la patata i més endavant hi afegim la ceba, hi posen uns pessics de sal.
- Afluixem el foc i tapem la paella durat uns 15 minuts durant els quals hem d'anar remenant de tant en tant perquè la paella no s'enganxi. La patata estarà cuita quan, quan la punxem sigui tova però tampoc no es desfaci gaire.
- Ho colem tot en un colador i a sota i col·loquem un bol perquè reculli tot l'oli, l'oli no es pot tirar per l'aigüera, contamina molt.
- Posen una paella a escalfar al foc i hi col·loquem una mica de l'oli que hem recollit abans i ho posem a escalfar i preparem un plat més gran que la paella que servirà per a girar la truita.
- Batem els ous en un bol i hi afegim la patata i la ceba que era al colador i ho remenem tot bé.
- Aboquem la barreja a la paella quan l'oli sigui ben calent i anem movent amb una cullera de fusta la vora de la truita perquè no s'enganxi.
- Passats uns minuts girem la truita i fem el mateix amb l'altre banda.
- Que aprofiti!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada