Etiquetes

1/19/2017

Sarmale

Resultat d'imatges de sarmale
SARMALE

      Les sarmale és un menja tradicional Romanes que es menja durant tot l'any. 

  • Hi han dos tipus de sarmale:
        - Sarmale cu varza  ( Sarmele embolicades amb coll)  
        - Sarmale cu vita de vie ( Sarmale embolicades amb  fulles de raÏm)  

     Ingredients:
   -1/2 kg carn de porc picada
   -1/2kg carn vedella picada
   -50-100 g d'arròs
   -1 ceba gran picada
   -pebre negre
   -sal
   -sajolida
   -1/2 (mitja) culleradeta de pebre vermell
   -2 culleradetes de brou
   -10-20 g suc de tomaques 
   -fulles de raÏm

    ELABORACIÓ:
1.Primer s'ha de barrejar els dos tipus de carn amb la ceba tallada en trossos petits, l'ou, el brou, les espècies, el suc de tomaques i l'arròs. (l'arròs s'ha de netejar abans). 
Resultat d'imatges de compozitie sarmale
2. Posem les fulles de raÏm en una olla amb aigua bullida amb sal temps d'un minut. 
3- Posen les fulles en un colador.
4-Posem la carn a dintre de la fulla i enrotllem.
5-Agafem una olla i li posem fulles al fons.
6-Posem les sarmele en l'olla, una per una.
Resultat d'imatges de sarmale vita de vie oala
7-Quan acabem de posar les sarmele en l'olla li posem també fulles per sobre.
8-Sobre les fulles es posa aigua i suc de tomaques.
9- Posem el forn durant 70-75 minuts.

FONTS:
https://www.gustos.ro/retete-culinare/sarmale-in-foi-de-vita-de-vie.html?picture=3342#galleryview









                                                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada