SARMALE
Les sarmale és un menja tradicional Romanes que es menja durant tot l'any.
- Sarmale cu varza ( Sarmele embolicades amb coll)
- Sarmale cu vita de vie ( Sarmale embolicades amb fulles de raÏm)
Ingredients:
-1/2 kg carn de porc picada
-1/2kg carn vedella picada
-50-100 g d'arròs
-1 ceba gran picada
-pebre negre
-sal
-sajolida
-1/2 (mitja) culleradeta de pebre vermell
-2 culleradetes de brou
-10-20 g suc de tomaques
-fulles de raÏm
ELABORACIÓ:
1.Primer s'ha de barrejar els dos tipus de carn amb la ceba tallada en trossos petits, l'ou, el brou, les espècies, el suc de tomaques i l'arròs. (l'arròs s'ha de netejar abans).
2. Posem les fulles de raÏm en una olla amb aigua bullida amb sal temps d'un minut. 3- Posen les fulles en un colador. 4-Posem la carn a dintre de la fulla i enrotllem. 5-Agafem una olla i li posem fulles al fons. 6-Posem les sarmele en l'olla, una per una. 7-Quan acabem de posar les sarmele en l'olla li posem també fulles per sobre. 8-Sobre les fulles es posa aigua i suc de tomaques. 9- Posem el forn durant 70-75 minuts. FONTS: https://www.gustos.ro/retete-culinare/sarmale-in-foi-de-vita-de-vie.html?picture=3342#galleryview |
1/19/2017
Sarmale
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada