Etiquetes

1/16/2017

Pastella (Bastela)


Resultado de imagen de pastela marroqui pescado

La pastella és un conjunt de diferents peixos que cuines i llavors emboliques en una massa de brick.

Ingredients:

  • 1 kg de lluç a filets
  • 1 kg de gambes
  • 1 kg de calamar
  • 250g de fideus xinesos
  • Sal, pebre vermell dolç, cùrcuma, pebre vermell picant
  • Cilindre i julivert (o julivert sol).
  • 2 grans d'all picats
  • Mitja llimona confitada a talls petits.
  • 1 o 2 paquets de fulles de brick.
  • Mantega fosa per pintar les fulles de brick.
Passos:

  1. Primer, fregir el lluç en una mica d'oli per poder esmicolar-lo després.
  2. En una paella, posar les gambes amb 1 cullerada de julivert picat, una cullerada de coriandre picat, 1 gra d'all, sal, pebre, pebre vermell dolç i picant, 2 cullerades d'oli + 1 cullerada de mantega.
  3. Deixar coure la gambes, i després treure-les de la paella. A la mateixa paella, posar els calamars amb 1 cullerada de julivert picat, una cullerada de coriandre picat, 1 gra d'all, sal, pebre, pebre vermell dolç i picant, 2 cullerades d'oli + 1 cullerada de mantega. Deixar coure.
  4. Posar els fideus xinesos en aigua calenta durant 5 minuts i escórrer els fideus bé.
  5. Barrejar el lluç esmicolat amb els fideus, els calamars, les gambes, afegir 2 cullerades de julivert picat, les llimones confitades a daus i barrejar-ho tot bé. Afegir sal si cal.
  6. Pintar les fulles de massa brie amb mantega fosa.
  7. En un motlle rodó, posar 4 fulles de massa brie, deixant caure la meitat per les vores.
  8. Posar el farciment.
  9. Disposar un full de massa brie al centre, i enganxar les vores cap a dins.
  10. Disposar 3 fulles més, deixant-les caure per les vores.
  11. Inserir les vores per sota de la pastella.
  12. Pintar-la amb un ou batut.
  13. Posar-la al forn prèviament calent, a foc moderat, primer coure-per baix, i després per dalt fins que es dauri.
  14. Decorar segons el teu gust i servir calent.
Fonts: http://www.quecocinashoy.es/2010/12/pastella-de-pescado-bastela-bel-hut.html

Espero que us hagi agradat.  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada