La pastella és un conjunt de diferents peixos que cuines i llavors emboliques en una massa de brick.
Ingredients:
- 1 kg de lluç a filets
- 1 kg de gambes
- 1 kg de calamar
- 250g de fideus xinesos
- Sal, pebre vermell dolç, cùrcuma, pebre vermell picant
- Cilindre i julivert (o julivert sol).
- 2 grans d'all picats
- Mitja llimona confitada a talls petits.
- 1 o 2 paquets de fulles de brick.
- Mantega fosa per pintar les fulles de brick.
Passos:
- Primer, fregir el lluç en una mica d'oli per poder esmicolar-lo després.
- En una paella, posar les gambes amb 1 cullerada de julivert picat, una cullerada de coriandre picat, 1 gra d'all, sal, pebre, pebre vermell dolç i picant, 2 cullerades d'oli + 1 cullerada de mantega.
- Deixar coure la gambes, i després treure-les de la paella. A la mateixa paella, posar els calamars amb 1 cullerada de julivert picat, una cullerada de coriandre picat, 1 gra d'all, sal, pebre, pebre vermell dolç i picant, 2 cullerades d'oli + 1 cullerada de mantega. Deixar coure.
- Posar els fideus xinesos en aigua calenta durant 5 minuts i escórrer els fideus bé.
- Barrejar el lluç esmicolat amb els fideus, els calamars, les gambes, afegir 2 cullerades de julivert picat, les llimones confitades a daus i barrejar-ho tot bé. Afegir sal si cal.
- Pintar les fulles de massa brie amb mantega fosa.
- En un motlle rodó, posar 4 fulles de massa brie, deixant caure la meitat per les vores.
- Posar el farciment.
- Disposar un full de massa brie al centre, i enganxar les vores cap a dins.
- Disposar 3 fulles més, deixant-les caure per les vores.
- Inserir les vores per sota de la pastella.
- Pintar-la amb un ou batut.
- Posar-la al forn prèviament calent, a foc moderat, primer coure-per baix, i després per dalt fins que es dauri.
- Decorar segons el teu gust i servir calent.
Fonts: http://www.quecocinashoy.es/2010/12/pastella-de-pescado-bastela-bel-hut.html
Espero que us hagi agradat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada