Shakshuka
La Shakshuka és un plat d'orient mitjà, esta preparat amb tomàquet,ous,
especiés i vegetals.I aquest plat és d'origen Israelí, però s'utilitza
molt a Algèria i es molt popular.
Ingredients
- 4 Ous
- Tomàquets
- Especiés ( Pebrot Negre,Sal,Bitxos,comí,Pebre vermell dolç)
- Pebrot (vermell, verd i groc)
- 1 Ceba
- 4 Grans d'all
- 1 Fulla de llorer
- -Oli d'oliva
Primer posem oli d'oliva a la paella
Posem els tosos de ceba tallats a la paella.
Després i afegim el pebrot verd i el tomàquet tallats a trossets petits.
El deixem que es prepari bé i aboquem l'aigua calenta a la paella, i la
hem de remenar amb la cullera.
I al final aboquem l'ou.
I ara ja tenim la nostra deliciosa Shakshuka.
Fonts: http://es.wikihow.com/hacer-Shakshuka Marwa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada