Cuscús
El cuscús es (un gra de sèmola de blat) cuinat i acompanyat per verdures, es pot fer de carn o de pollastre, es un dels plats mes tradicionals.
El cuscús es sol fer el divendres, que es el seu dia lliure, dedicat habitualment a resar a les mesquites.
- Cuscús
- Carn de xai, pollastre, vedella ...
- Cigrons cuits
- Ceba
- Tomàquet
- Carabassó
- Carbassa
- Pastanaga
- Sal
- Herbes provençals
- Panses si vols
Ingredients
- Carn de xai, pollastre, vedella ...
- Cigrons cuits
- Ceba
- Tomàquet
- Carabassó
- Carbassa
- Pastanaga
- Sal
- Herbes provençals
- Panses si vols
Passos de com fer el cuscús:
- Agafes tot el cuscús que necessites i el poses en una coscutera a bullir amb una mica d'aigua calenta, tarda uns 10 minuts en fer-se.
- Quan es cuina agafes el cuscús i el poses en un plat gran.
- Llavors agafes les verdures que hi vols posar i les poses a bullir tarden més o menys 5 minuts o més, depenent de la verdura.
- Cuines també el pollastre o la carn que hi vulguis posar.
- Quan tot esta fet agafes el plat on tenies el cuscús i li poses tot. Si vols posar algú més pots posar unes panses i ceba a dalt de tot.
- Queda un bon plat deliciós de cuscús.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada