NUCI UMPLUTE
Nuci umplute és un postre de Romania que es menja durant tot l'any.
- Nuci umplute - Nous plenes
- Per la massa:
- 250g mantega tova
- 600g farina
- 4 ous
- 10g llevat en pols
- 4 cullerades sucre en pols
- 1 pessic de sal
- Per a la crema:
- 200g galetes sense crema
- 200g nous
- 300ml llet
- 100g xocolata desfeta
- 70g sucre en pols
- 20g cacao
- ELABORACIÓ
- Per fer la massa primer hem de barrejar la mantega amb el sucre en pols un temps de 2-3 minuts.
- Desprès afegim els 4 ous un per un.
- Afegim la sal i barregem un altre cop durant 1 minut.
- Llavors barregem també la farina amb el llevat en pols i els afegim sobre l'altre barreja
- Barregem bé fins que la massa quedi ben feta.
- Ara fem boles petites
- Posem les boles en una safa especial per fer nuci umplute i tanquem la safa uns 2m.
- Quan hem acabat de fer la massa ha de queda així:
- Ara per fer la crema agafem les galetes i les posem en una batedora.
- Fem el mateix amb els nous
- Desprès barregem els pols de galetes i amb els de nousi amb el cacao, el sucre en pols i amb la xocolata desfeta.
- Barregem bé i afegim el llet calent poc a poc.
- La crema ja està.
- Agafem dos closques de massa i posem crema a dins.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada