Pa de pessic i xocolata
Ingredients:
250 ml d'oli
250g de sucre
250ml d'aigua
100g de cacau en pols (he utilitzat xocolata desfeta en pols)
100g de xocolata negra
4 ous
1 mica de sal
250 g de farina
1 sobre de llevat en pols (15g)
Preparació:
- En una cassola, posar en oli, l'aigua, el sucre, el cacau i la xocolata negra.Posar sobre el foc fins que tota la xocolata es fongui
- Agafar un got de la preparació (una taxa de 160 ml) i guardar-la per a la decoració
- Deixar la resta que es refredi.
- Batre els ous amb la mica de sal, i afegir la farina i el llevat.
- Batre bé.
- Afegiu-hi la preparació de la xocolata i barrejar bé.
- Posar en un motlle engreixat i enfarinat.
- Coure en un forn preescalfat mitjà de 30 a 40 minuts.
- Desmotllar el pa de pessic, i abocar sobre la preparació de la xocolata que guardem al principi
- Deixar que es refredi totalment i servir.
Espero que us agradi
Fonts: http://www.quecocinashoy.es/2010/04/bizcocho-de-chocolate-super-bueno.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada