Etiquetes

1/26/2017

Pa de pessic i xocolata



   
 Pa de pessic i xocolata


Resultado de imagen de pa de pessic i xocolata


Ingredients:

250 ml d'oli
250g de sucre
250ml d'aigua
100g de cacau en pols (he utilitzat xocolata desfeta en pols)
100g de xocolata negra
4 ous
1 mica de sal
250 g de farina

1 sobre de llevat en pols (15g)

Preparació:


  1. En una cassola, posar en oli, l'aigua, el sucre, el cacau i la xocolata negra.Posar sobre el foc fins que tota la xocolata es fongui
  2. Agafar un got de la preparació (una taxa de 160 ml) i guardar-la per a la decoració
  3. Deixar la resta que es refredi.
  4. Batre els ous amb la mica de sal, i afegir la farina i el llevat.
  5. Batre bé.
  6. Afegiu-hi la preparació de la xocolata i barrejar bé.
  7. Posar en un motlle engreixat i enfarinat.
  8. Coure en un forn preescalfat mitjà de 30 a 40 minuts.
  9. Desmotllar el pa de pessic, i abocar sobre la preparació de la xocolata que guardem al principi
  10. Deixar que es refredi totalment i servir.       

Espero que us agradi

Fonts: http://www.quecocinashoy.es/2010/04/bizcocho-de-chocolate-super-bueno.html















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada