Etiquetes

1/26/2017

Tamina

Tamina

Imatge relacionada



La Tamina la fan quan neix el bebé per que la dona tingui força, 
i la Tamina ve d'Algeria. 


Ingredients....
  • 500g de sèmola mitjana.
  • 250g de mantega.
  • 250g de mel.
                                    Decoració..
  • Canela.

Instruccions.


1.Primer posem la sèmola mitjana a la paella fins que tingui un color mes bonic.

2. Després la deixem refredar i agafem un altre paella i fiquem la mantega i la mel fins que

   la part inferior sigui gruixuda.

3.Per endavant fiquem la sèmola amb la barreja de la mel i la mantega.

4. I la deixem a foc lent 3-5 minuts, remenem constantment.

5. Quan ja estigui las fiquem en uns bols molt bonics i fiquem per damunt la canyella per la decoració.

6. La deixem refredar i a sevir.!!



 Bon profit!!!!                      

Fonts: http://www.lesjoyauxdesherazade.com/tamina/


                                                         Marwa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada